maandag 25 oktober 2010

25 oktober Bouillon

Na de koffie en wat proviand inslaan staat het kasteel op het programma. Via steegjes van de oude stad komen we boven aan het kasteel waar je een schitterend uitzicht hebt.


We bezoeken het kasteel, er zijn nog allerlei kamers goed te bezichtigen en hier en daar is een begin gemaakt van animatie. Er is ook een broodnodige restauratie aan de gang en er is een roofvogelshow, de vogels zijn van kortbij te fotograferen, wel leuk maar toch ook wel heel zielig.


Na het kasteelbezoek trekken we voort naar ... ja, naar waar eigenlijk? Het idee is de stad Luxemburg bezoeken maar de uitwerking is wat anders. Druk is een understatement, onze Mirage lijkt wel te verzuipen in het hectische verkeer. Na vergeefse pogingen om een parkeerplaats te vinden (allemaal parkeergarages dus niks voor ons) slaagt gh er uiteindelijk in om met behulp van de gps de stad weer uit te geraken in de juiste richting, pffft.
Even kijken in Dudelange, maar die camperplaats is verboden terrein vandaag en morgen en is ook heel erg afgelegen en het is nog maar 16u dus we moeten wel nog iets kunnen doen vandaag, het wordt 'verderrijden'. Als we ooit nog es zin krijgen om Luxemburg te bekijken dan komen we hier wel staan, het is vlak naast het station en dus de ideale oplossing voor parkeerproblemen.
Uiteindelijk overnachten we gewoon op een parking in een of ander slaapstadje met als enige handigheid een bakker over de deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten