zaterdag 28 mei 2011

27 en 28 mei: overnachting

We trekken nog es over de franse grens want er is niet zo direct een camperplaats in de buurt behalve Nismes en dat kennen we dus we willen toch nog even iets nieuws zien. Na lang zoeken vinden we een schitterende watervlakte met hopen parkings waar je mag overnachten, er is niks service (misschien wel water, het kwam in elk geval met bakken uit de lucht.De regen zal er wel iets mee te doen gehad hebben maar in elk geval ondanks het mooie uitzicht en de roofvogels die hier blijkbaar veel te zien zijn, vond ik het er maar griezelig netjes afgelijnd en dan tegelijk desolaat uitzien. Er stonden maar enkele auto's en een pak mobilhomes verdeeld over de verschillende parkings, iedereen echter leek minstens 1 grote hond bij zich te habben maar niemand kende het verschijnsel leiband. Dus die grote beesten die blaften, renden en vooral kakten overal waar ze zin hadden, niemand trok er zich iets van aan.
Jakkes!
Ik was met veel plezier direct teruggekeerd vanwaar we kwamen maar Ghislain was al lang genoeg door die storm aan het rijden, en het werd stilaan tijd om te eten dus vannacht slapen we in hondenparadijs, gelukkig viel het 's nachts mee wat betreft lawaai.
We zijn nog even na het eten buiten kunnen komen voor een toertje, het domein wordt uitgebaat als sportaccomodatie, in en outdoor, er is een sporthotel en meer toeristisch een kunstmatig dorpje bijna, maar bah, alles is redelijk nieuw (hooguit 2 jaar open dit complex) en toch hangt alles al half uit elkaar, geen aanrader...
Ik ben nochtans wel benieuwd wat er aan de andere kant van het meer te zien is, de meer echt natuurlijke kant want die moet denk ik wel de moeite zijn, maar da's voor een andere keer, het weer zit nog tegen en de vakantie is bijna voorbij dus hup terug naar Belgiƫ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten