zondag 29 augustus 2010

dag 2

Op om half 9, niet slecht voor ons en zelfs redelijk goed geslapen ondanks het pijnlijke hoofd.
Na het ontbijt vertrekken we naar Equihen-plage, de camperplaats biedt een mooi uitzicht over de zee maar amai wat een wind staat daar.
We gaan eerst en vooral weer op zoek naar eten, op zondag nog moeilijker dan op zaterdag natuurlijk en dan vooral hier want dit blijkt toch maar een heeel klein plaatsje te zijn, maar de bakker is nog open en ze verkopen ook hier en daar gewoon van thuis uit 'mosselen' dus we gaan in elk geval niet verhongeren.

We maken een wandeling door het dorpje maar hebben het al vlug gezien, 't is wel mooi aan zee daar maar een beetje te doods en dan die rotwind die alleen maar harder begint te waaien en dus besluiten we iets te eten en verder te rijden richting Somme.

Le Crotoy kennen we al en we weten dat het er mooi is, en dat is ook een goeie afstand voor vandaag nog dus dat wordt het.
Rond 18u komen we er aan, net op tijd om aan de mosselen te beginnen terwijl boven ons een bui losbarst om u tegen te zeggen.

De mosseltjes zijn lekker en als ze op zijn heeft de storm de regen verjaagd zodat we nog een wandeling kunnen maken terwijl de zon ondergaat, geeft nog wel weer wat mooie plaatjes.



Slapen om 23u na eerst wel een kwartier prutsen om de hoofdsteun van de passagierszetel te krijgen, gelukkig hebben we een spuitbusje smeermiddel ingepakt en als dat niet helpt, dan gaat dit op het lisjtje met dingen die dienen serieus nagekeken te worden, samen met de sluitingskes van de kastjes waar ik er al 1 van kapot heb gekregen en die allemaal wel wat klemmen en de zekering van de radio die ghislain vakkundig heeft laten springen :p

Geen opmerkingen:

Een reactie posten