dinsdag 31 augustus 2010

dag 4


Foto genomen in het veld tegenover de camperplaats, tussen de witte hekjes vertrekt het wandelpad naar het strand en het begin van de wandelweg die is uitgestippeld langs de rivier met allemaal molens, cressonkweekplaatsen en mooie zichtjes, echt genieten is dit.
De kortste rivier van Frankrijk dus, zo'n 1100m, we wandelen van de monding naar de bron langs smalle, rustige straatjes en weer terug.
De watermolens zijn al een tijdje buiten gebruik maar ze werden mooi gerestaureerd.

Om half drie ongeveer trekken we verder, we hebben een paar uur goed gewandeld en versterkt van de lunch trekken we voort, richting Treport, Yport, F├ęcamp en Etretat waar we de camperplaats opzoeken, groot en alle voorzieningen, redelijk ver van het centrum wel maar met de fiets goed te doen (plat) dus gaan we zo boodschappen halen voor ons avondeten: kip, patatjes en tomaat.
Etretat hebben we al gezien en het staat me niet echt aan, daar was toen een verschrikkelijk duur terrasje, ik word er nog niet goed van als ik eraan terugdenk :p en verder ken ik het al wel, natuur prachtig hoor, daar niet van maar te druk.
Dus morgen direct weer de baan op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten