maandag 14 mei 2012

14 mei

Vanmorgen maken we een wandeling langs de meren, we zijn er bijna helemaal alleen, wat doen die andere mensen toch als ze met hun mobilhome op reis zijn eigenlijk altijd? Het lijkt vaak zo dat we de enigen zijn die erop uit trekken.
Maar zo is het in elk geval mooi en rustig :)

We zijn eigenlijk weer dom bezig, er wordt regen voorspeld voor de komende dagen maar nu is het nog mooi weer en toch rijden we voort met het idee van een paar 100km verder te geraken, hele namiddag in de auto dus.
Op weg naar de cp van Alençon maar daar is eigenlijk alleen een vidange, ernaast is een camping en blijkbaar probeert men de campers daar naartoe te lokken maar dat lukt niet met ons want wij hebben sinds kort een zonnepaneeltje en dus hoeven we niet meer zo gauw aan de electriciteit, voor de belangrijkste zaken hebben we laders voor 12V gekocht en een omvormertje want de 12V stopcontacten die zijn aangesloten op de leefbatterij hebben een kleindere socket dan de normale van de auto.

We rijden nog een stukje verder en komen in Fresnay sur Sarthe, de cp ligt een beetje verscholen aan de rand van het stadje. De avondwandeling maakt ons een beetje nieuwsgierig want er staat een wegwijzer naar een middeleeuws centrum maar op 't eerste zicht lijk het er toch wel niet veel bijzonders.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten