zondag 24 augustus 2014

Uit België

Zaterdag 23 augustus

Even Rochefort in om de beentjes te strekken en dan op weg naar Luxemburg. Onderweg is het niet te druk maar aan het  eerste tankstation in Luxemburg is tanken nog net te doen maar een parkeerplaats voor de mob vinden, lukt gewoon niet. Voor sig en koffie nemen we dan maar de volgende parking waar er net iemand wegrijdt van een plek perfect voor de mob.
Ondertussen vallen er serieuze regenbuien op ons dak. Op het moment dat we Frankrijk binnenrijden, komt de zon even piepen maar dat is maar van korte duur. Het blijft regenen tot voorbij Metz. De eerste CP waar we gaan kijken, is volzet maar de volgende in Millery heeft nog genoeg plaats, tegen de avond geraakt ze ook wel vol.
Ik vind het hier eigenlijk beter, rustiger en gratis, spijtig genoeg geen caféke in de buurt maar wel zalig zicht op de Moezel.
We doen even een wandelingske door het dorpke terwijl het nog droog is en gelukkig maar want zo hebben we toch nog iets gezien want als we 's avonds terug klaar staan om te gaan wandleen, begint het weer te gieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten