woensdag 1 september 2010

dag 5

Woensdag: ne goeien toer vandaag, op tijd vertrekken en lunchen doen we onderweg.
Geen Pont de Normandie voor mij, dus na wat gepalaver trekken we rond langs de volgende, de Pont de Tancarville. Die vind ik wel goed te doen en ze levert ook nog wat leuke prentjes op (genomen vanuit de rijdende auto dus, als foto niks waard natuurlijk), oa zicht op de Pont de Normandie in de verte.


De bedoeling is vandaag een camping te zoeken waar we es uitgebreider kunnen douchen en vooral internet hebben.
Eerst es in Bayeux gaan kijken maar daar op de camping vond men het blijkbaar ongehoord dat kampeerders ook van internet zouden kunnen genieten, er werd ons met een zuinig mondje medegedeeld dat internet alleen voor henzelf in de receptie is.
dan maar wat verder terug aan zee, de eerste camping waar Ghislain even alleen gaat horen of er wifi is, die heeft een oudstrijder aan de balie die zelfs nog nooit van internet en wifi lijkt gehoord te hebben, 't is er natuurlijk de plek voor, zo aan de Normandische kust.
Op naar de volgende camping dan maar, een beetje buiten ' tcentrum van Port en Bessin op een hoogte gelegen.
Wifi is er in de bar en op 't terras enzo maar niet op de plaatsen, nu ja das niks, als we al maar es online kunnen, en ik mijn rekeningen ff kan betalen.
't Is een 4sterren camping met echt wel al wat we nodig hebben, Ghislain vooral een goeie overvloedige warme douche die ie zelfs nog voor het eten gaat uitproberen.
Website van de camping.
's Avonds na het eten eerst een wandeling naar beneden, pfff steil hoor, vertrekkend van achteraan de camping (vlak bij ons plaatsje, nu ja plaatsje, zeg maar gerust plaats, je kan er wel 6 mirages op kwijt.)tot bij de haven.

Ziet er allemaal weer goed uit, en zal morgen aan een verder onderzoek worden onderworpen. Naar boven lijkt de klim nog steiler maar om 21u zijn we der en gaan we internetten aan de bar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten