woensdag 8 september 2010

dag 12

We verkennen de omgeving van de camping. Het wordt een eentonig verhaal maar ook hier is het heel erg mooi, met zicht op verschillende baaien.
Hier zie je ook veel, nog meer dan elders, mensen zoeken naar schelpdieren tussen de rotsen.Van StPol rijden we in één ruk tot Dol de Bretagne, we hebben pech want we zijn nog niet lang aan het wandelen en het water valt met bakken uit de lucht. Schuilen dan maar met een belgische pint in een echte kroeg.
Even terug naar de camper waar we besluiten geen boodschappen te gaan doen in dat weer maar bij de plaatselijke Turk Kebab te gaan eten.
Goedkoop en heel lekker !
Het blijft regenachtig en we hebben het stadje eigenlijk al helemaal gezien en dus trekken we vanavond verder. We vinden in het boek een camperplaats in Jullouville, niet zo ver van Granville waar we op de heenweg waren en waar het zo mooi was.
Daar is er echter geen sprake meer van een camperplaats, een gewone parking en een bord waarop staat dat mobilhomes naar de camping moeten. We rijden dan nog maar een eindje verder tot St Pair sur Mer waar we een nog net een plekje vinden in een hoekje van de camperplaats die eigenlijk volzet is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten