vrijdag 3 september 2010

dag 7

Dit stadje is echt prachtig blijkt 's ochtends, uitzichten langs alle kanten, een wandeling helemaal langs de punt van de landtong en dan langs de haven de stad in.
Aan de vuurtoren heb je een weids zicht over zee, er is een aangenaam wandelpad met hier en daar uitkijkpunten en bankjes.

Het centrum biedt leuke winkeltjes en een mooie kerk (beetje moeilijk te vinden eenmaal je der korter bij komt, want dan zie je ze niet meer boven de rest uittorenen), en weer zijn er overal waar je wat hoger staat mooie zichten aan alle kanten.


We nemen een plaspauze met een koffie op een terrasje en gaan picknicken aan de rand van het strandje en sluiten dan het bezoek af met nog een wandeling via de bovenstad naar de camper.
Van hieruit gaat het naar de laatste tussenstop voor de Mont St Michel, Avranche waar je vanop de camperplaats de Mont zou zien liggen, niets is echter minder waar, bossen rondomrond maar we liggen gewoon ook een heel stuk van de zee dus een eiland in zee zien liggen dat lukt niet.
Na al het moois van Granville, is dit ook maar een stadje van niks, dus avondwandelingetje, terrasje en dan avondje mobilhome en morgen direct weer op pad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten