maandag 26 maart 2012

26maart, via Alden-Biezen naar Huy (Hoei)

De commanderij van Alden-Biezen ligt vlakbij dus die gaan we ook eens bekijken Er is veel parkeerplaats, das handig met de mob. Op maandag kan je er niet alles bekijken, we mogen er wel gewoon wat rondlopen maar hadden oa ook wel graag de Engelse tuin gezien.Onze laatste slaapplaats voor we terug naar huis gaan, wordt Hoei.
Hoei ligt mooi en rustig aan de Maas. Er is een oud centrum en een fort waar we naartoe proberen te klimmen maar we geraken er niet. We zijn ook net iets te vroeg om met de stoeltjeslift (dezelfde stoeltjeslift waar 11dagen later een helikopter zal invliegen waardoor de kabelbaan buiten dienst is tot zeker in 2014) naar boven te gaan.

Dan maar een wandeling door het oude centrum (geen foto's van mij omwille van de lens weer, maar mijne fotograaf van dienst stond weer paraat) voor we gaan eten in de mob.
We staan hier trouwens op een camperplaats aan het water, net naast de oude spoorwegbrug die alleen nog door 1 fabriek gebruikt wordt, geen voorzieningen maar we kunnen iets verderop aan het tankstation onze watertank vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten