dinsdag 20 maart 2012

20maart in Redu


Een boekendorp is blijkbaar alleen maar boekendorp in het weekend :p
Wij waren er op dinsdag en er waren maar 2winkels open, we hebben er eens rondgekeken, vooral ook het pand zelf was de moeite waard en dan natuurlijk heel veel boeken om tussen te neuzen, ook nederlandstalige.
Ik wil zeker nog es terug als alle winkels open zijn !

We doen snamiddags dan maar een wandeling,
't is er eentje van de toeristische dienst en we moeten bordjes volgen wat onderweg altijd voor verassingen zorgt want er is altijd wel ergens een bordje te weinig volgens ons ...

Garage te klein of auto te groot gekocht?Ben best blij met m'n vogeltjes !
Op het einde van onze wandeling kwamen we langs deze satellieten, het is een site van het ESA oftewel het European Space Agency.
"ESA heeft als taak het ontwikkelen en uitvoeren van het Europese ruimtevaartprogramma. De satellieten zijn bedoeld om meer te weten te komen over de aarde, de ruimte eromheen, het zonnestelsel en het heelal. Daarnaast ontwikkelt ESA technologie├źn en diensten die gebruik maken van satellieten, en bevordert ze de concurrentiepositie van de Europese industrie. ESA werkt nauw samen met ruimtevaartorganisaties buiten Europa, zodat veel van de wetenschappelijke vooruitgang ten bate kan komen aan de hele wereld. " (deze info komt van de website van ESA).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten