zaterdag 2 februari 2013

3de dag op weg

2/2 's Anderendaags maar 10min later op en ook 10min later de baan op, eerst en vooral op zoek naar water en zo komen bij de volgende CP een 20km verder in Cousane. Deze plaats is er eentje om te onthouden, ze ligt direct aan het kleine centrum en dat  is levendig  genoeg om nog wat te wandelen en iets te drinken en er is een Colruyt daar, waar wij dan ook de boodschapkes voor den dag gaan halen. Vanaf de CP ben je ook direct terug op de goeie baan als je de goeie oprit pakt tenminste ...
We rijden verder richting Grenoble (google reisweg en dikke boek met kaart ven Fr erbij wees ons in die richting) maar daar gaat het mis, we geraken op een verkeerde baan en dat merken we pas een heel stuk verder, we nemen dan maar een stuk péage waardoor we ook makkelijker door de bergen geraken. We rijden eigenlijk in een brede bocht dezelfde richting uit, volgens Gh 100km om, vlgs mij hooguit 50, ben benieuwd voor tegen dat we dat op internet gaan opzoeken.
Bij het bekijken van de kaart tijdens een sanitaire stop besluiten we de camperplaats van Vaison La Romaine te gaan opzoeken, Gh is daar vroeger geweest dus das ook plezant. Pff jongens wat een wind, vanavond blijven we nog maar es thuis, we zullen morgen het stadje wel gaan bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten