zondag 10 februari 2013

Die weergoden toch

10/2 Het is grijs en windstil als we wakker worden, raar hier dat windstille want het zit hier normaal vol surfers.
Na het ontbijt lijkt de zon toch door de wolken te willen piepen en beginnen we aan een stuk Littoral aan de andere kant van onze haven. Het is wel weer een heel smal wegske net boven de rotsen met enkele trapkes hier en daar en een stuk kabel om u aan vast te houden tot we voor een vensterbank staan, tenminste daar lijkt het op, het eerste stuk is precies nog te doen maar het stuk tegenover ons is echt smaller dan mijn vensterbank thuis zodat zelfs Gh het niet ziet zitten om voort te gaan en dus keren we op onze stappen terug tot halverwege waar we aan een strandje van de Littoral af kunnen en op de weg gaan voortwandelen naar huis.

De battery zie je van hieruit opeens liggen.

Na het middageten pakken we alles in om es te gaan zien op de CP van Sanary, het weer betert niet en we hebben niks beter te doen, beetje electriciteit zou wel welkom zijn want de laptopkes zijn bijna plat en we zullen nog wel wat binnen zitten vandaag.
Onderweg ernaartoe begint het verdorie toch wel te sneeuwen zeker, lichtjes maar, maar toch jakkes met de mob naar boven en naar beneden op smalle wegskes. Bij die CP is er op zondag niemand aanwezig, het lijkt een afgesloten terrein bij een feestzaal of zoiets, gelukkig is er een feest aan de gang en geraken we toch aan een beetje info, we vinden een plaats en haken ons aan den elentriek en gaan toch maar wat op wandel.
Alleen staat die poort die vanavond waaschijnlijk gaat worden afgesloten me niet echt aan.
We zijn al een heel stuk onderweg maar nog niet echt in het centrum van Sanary, het is koud en we hebben geen boodschappen gedaan (tja tis zondag) dus we gaan straks nog es terug over en weer moeten om iets te gaan eten, om int centrum te blijven is het nu ook wel weer wat te vroeg. Als we nu es terug gaan naar de cp en gewoon weer vertrekken? Betalen moesten we pas morgen als het onthaal open is en we hebben tenslotte alleen nog maar wat water genomen en ff aan de electriciteit gehangen.
We gaan dus maar terug, rollen onze kabel op en zijn er terug mee weg, weer naar ons havenplekje. Daar zag ik vanmiddag trouwens in een restaurantje dat er heel wat volk zat dus dat kan nog leuk worden om iets te gaan eten vanavond.
Alleen, tegen dat het avond is, blijk het restaurantje dicht en moeten we iets anders zoeken (heel veel is er daar nu ook weer ni), we twijelen even over nog es een pizza voor thuis maar kiezen uiteindelijk toch maar de mosselen ook al zijn we niet echt overtuigd. Volgende keer toch maar onze intuitie volgen want het valt nogal tegen, gelukkig niet te duur maar ja sowieso toch zonde omdat je niet goed en ook niet eens genoeg hebt gegeten.
Als nagerecht eten we in onze mob dan maar alle restjes kaas met een overschot stokbrood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten