maandag 11 februari 2013

Verjaagd :)


11/2 Maandag, werkdag en we bespeuren als we tamelijk laat deze vakantie wakker worden, enige bedrijvigheid rond ons plekje aan de haven. Blijkbaar gaat men er beginnen werken en moeten we dus weg. Mevrouw de havenkapitein vraagt ons ook om ons te komen registreren en betalen. Jakkes, dat waren we al bijna vergete, deze CP is eigenlijk betalend :p, 8euro volgens den boek maar nu al 10. 
Nu ja, het is onze 4de nacht hiere en we moeten er maar ene betalen dus 4 voor de prijs van 1 dat valt nog mee :).
We nemen er de kaart bij en kijken waar we naartoe zouden gaan, Gh wil Saintes Maries de la Mer nog wel es zien maar dat is wel redelijk ver uit de richting, dat is nu ook weer niet echt de bedoeling, toch zeker niet voor vandaag. We zoeken dan maar een CP in die richting zodat we eventueel morgen nog verder kunnen toch ernaartoe rijden, als we vandaar op huis afgaan zouden we langs Arles (cf Van Gogh) passeren en dat zie ik dan wel weer zitten maar eerst dus halverwege ernaartoe een plekje zoeken. 

Het wordt Carro, een klein plaatske op een schiereiland tegen de Camargue aan. Er is ietsje verder daar ook nog een plaats zodat we eventueel nog de keuze hebben als er iets tegenvalt.
Eerst Marseille nog voorbij, wat een drukte pfff, niet leuk. En dan hup naar Carro en dat valt heel erg mee, het staat ons allebei aan, ruig, zee langs alle kanten, keihoge golven en de CP valt ook mee. Alleen die wind ... hopelijk morgen minder.

Zicht vanuit de mob als we parkeren.


We maken nog een wandeling, nemen wat (nu ja veel dus) foto's en kruipen dan lekker warm in ons mobje.Eigenlijk ben ik hie rniks mee want kan de namen in het
Nls al ni onthouden :p

Ook vanuit de mob getrokken


Geen opmerkingen:

Een reactie posten