dinsdag 12 februari 2013

12/2 Elke voormiddag is er hier vismarkt aan het haventje, de mannen gaan snachts uit vissen en voornamelijk de vrouwen doen dan de verkoop aan vaste kramen. We gaan daar dus maar eerst eens naar kijken, het aanbod is beperkt maar het is wel een leuk marktje, in de zomer zal het zeker de moeite zijn. Alles hier laat trouwens vermoeden dat het hier in het toeristisch seizoen een drukte van jewelste moet zijn. Wel zo dom geweest van geen foto te nemen van de markt.

Na het middageten is er weer tijd voor een wandeling want ook hier is er weer ne kustweg die we voor een stuk willen uitproberen.

Het eerste deel is makkelijk lopen, gewoon straten en eventueel stukje strand volgen, we komen daarbij voorbij een plek waar opgravingen werden gedaan, er zijn muren blootgelegd maar het is niet echt zeker waar dit alles toe gediend heeft.


Het is een heel afwisselend beeld dat we zo krijgen van de omgeving, de wandeling voert langs strand en rotsen helemaal tot aan de vuurtoren die je vanuit Carro in de verte ziet (zie foto van gisteren).Geen opmerkingen:

Een reactie posten